Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvat Hannuksen Piilopirtillä | Hääkuvaaja Tyrnävä

Hannuksen Piilopirtti on maalaisromanttinen juhlapaikka peltojen keskellä Tyrnäväjoen varrella ja tarjoaa tilat jopa yli sadan hengen häille. Tällaisia paikkoja ei ole kovin montaa Oulun seudulla tai edes lähialueilla.

Näin kuvaajan näkökulmasta Hannuksen Piilopirtti tarjoaa hyvät puitteet myös hääpotrettien kuvaamiseen. Pirtin ympäristössä on monipuolisesti erilaisia kuvauspaikkoja ja sateen sattuessa myös sisätiloja sekä katettuja terasseja on runsaasti. Tässä pieni otos yhdestä tämän kesän hääpotrettisessiosta Hannuksen Piilopirtillä:

Studioni sijaitsee aivan Hannuksen Piilopirtin läheisyydessä ja olen kuvannut useat Piilopirtillä vietetyt häät. Tiedän siis hyvät kuvauspaikat ja pystyn tarjoamaan hääkuvauksen ilman matkakuluja. 

Mikäli pidät kuvaamistani kuvista ja etsit hääkuvaajaa taltioimaan tärkää päiväänne, lähetä minulle sähköpostia: harri@linnanjuhlakuva.fi Kuvaan häitä ympäri Suomea ja hinnastooni voi tutustua täällä.