Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Alppimajassa | Hääkuvaaja Oulu

Alppimaja on mielenkiintoinen ja melko uusi juhlatila Oulussa. Itse rakennuksen historia juontaa toiseen maailmansotaan saakka, mutta Alppimajaksi ja häiden juhlapaikaksi tila muuttui vasta noin parisen vuotta sitten. Iso osa nykyisistä oululaisista muistanee Alppimajan Tuiran paloasemana. 

Tilasta tekee kiinnostavan myös se, ettei Oulussa ole kovin montaa juhlatilaa, missä voisi järjestää yli sadan hengen häät. Alppimajan myötä vaihtoehtoja on yksi lisää. Nämä häät alkoivat omalta osaltani potrettikuvauksella. Vihkikirkkona oli Oulujoen kirkko.

Löydät hääkuvaushinnastoni täältä. Voit pyytää myös räätälöidyn tarjouksen, mikäli hinnastossa ei ole sopivaa vaihtoehtoa. Kuvaan häitä pääosin Oulussa ja lähialueilla, mutta tilauksesta myös kauempana. Lähetä sähköpostia, mikäli pidät kuvistani ja etsit hääkuvaajaa: harri@linnanjuhlakuva.fi