Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvat studiossa | Hääpotretit

Olen erikoistunut kuvaamaan häitä dokumentaariseen tyyliin ja tällöin lähes poikkeuksetta hääpotretit kuvataan miljöössä hieman ennen vihkimistä. Osa potreteista saatetaan kuvata myös illemmalla laskevan auringon aikaan.

Kotini pihapiirissä minulla on valokuvastudio, joten myös studiohääkuvat onnistuvat. Tosin kesäaikaan en ota lauantaisin pelkkiä studiohääpotretteja, sillä kesäisin keskityn puhtaasti dokumentaarisiin hääkuvauksiin sekä miljööpotretteihin. Mikäli häitänne vietetään Tyrnävällä (esimerkiksi Hannuksen Piilopirtillä), niin silloin myös studiohääpotretit on mahdollista sisällyttää pidempään dokumentaariseen kuvaukseen, koska studionikin on Tyrnävällä. Mutta muutoin studiohääkuvauksia on saatavana arkipäiville (koekampauspäivä) sekä kesäsesongin ulkopuolella.

Jos olet kiinnostunut studiohääkuvista tai dokumentaarisesta kuvauksesta niin ota yhteyttä sähköpostilla: harri@linnanjuhlakuva.fi