Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaaja Oulu | Haastattelu Kamerakoulu.fi:ssä

Olin joku aika sitten Kamerakoulu.fi:n haastattelussa ja nyt julkaistun jutun voi lukea kokonaisuudessaan täältä. Haastattelu valottaa hieman taustojani sekä kuvaa hyvin, miten valmistaudun hääkuvaukseen.

Haastattelu osui sopivaan aikaan, sillä minulla oli juuri ollut mielessä kirjoittaa tänne blogiini hääkuvauksen kokonaisvaltaisuudesta. On ihan eri asia tehdä hääkuvausta työkseen ja koko sydämestään, kuin silloin tällöin euronkuvat silmissä. Olen kuvannut häitä vuodesta 2007 ja melkeinpä joka vuosi olen saanut ainakin yhden viimehetken yhteydenoton, jossa kysytään olisinko vapaana kun kuvaaja teki "oharit".

Nämä on hyvin valitettavia tilanteita, mutta yleistyvät jatkuvasti satunnaisten viikonloppukuvaajien myötä. Ehkä viikonlopulle tuli jotain muuta mukavaa tai paineet kasautuivatkin liian isoksi hääpäivän lähestyessä. Syitä on monia, mutta ammatikseen häitä kuvaava laittaa luonnollisesti hääkuvauksen viikonloppusuunnitelmissaan aina etusijalle. Muu elämä järjestetään töiden mukaan eikä päinvastoin. Tämä näkyy tietysti myös hinnoissa, mutta ainakin asiakas voi luottaa ammattikuvaajaan.

Jos olet menossa naimisiin kesällä 2016 ja etsit vielä hääkuvaajaa ja pidät tyylistäni, voit pyytää tarjousta sähköpostitse: harri@linnanjuhlakuva.fi Heinä- ja elokuulle on enää vain yksi vapaa viikonloppu, mutta touko- ja kesäkuulle on paremmin vapaita viikonloppuja jäljellä.

- -
Hääkuvaaja Harri Rauhanummi
harri@linnanjuhlakuva.fi