Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaajan vuosi 2016 | Recap of 2016

Vuoden viimeinen kuukausi alkoi juuri ja kalenteriini on merkitty enää yhdet häät kuluvalle vuodelle. Seuraavat merkinnät ovatkin vuosille 2017 ja 2018, joille otan tällä hetkellä varauksia vastaan. Loppuvaiheessa vuotta onkin sopiva hetki luoda katse kuluneeseen vuoteen hääkuvaajana.  

Kuvia valitessa kohtasin melkoisen tunneryöpyn: iloa, onnea, jännitystä, odotusta, haikeutta, naurua, kyyneliä, riemua ja Rakkautta. Kaikki tämä tekee minut äärimmäisen onnelliseksi ja en voi olla kuin kiitollinen kaikille asiakkailleni, jotka ovat valinneet minut ikuistamaan elämänsä tärkeimpiä hetkiä. Kiitos!

The last month of the year 2016 just started. When I look at my calendar, there is only one wedding left for this year. All next markings are for years 2017 and 2018. Those are the years I am currently accepting reservations. Before the year 2016 is totally gone, it is time to take a look what kind of wedding year it has been so far.

When I was selecting these photos I encountered an avalanche of emotions: delight, happiness, excitement, wistfulness, laughter, tears, joy and Love. All this makes me very happy and I cannot be but grateful for all my clients who trusted me to save their important day. Thank you!