Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Syksyiset häät | Hääkuvaaja Kempele

Hääkausi 2016 alkaa pian olemaan ohi ja minulla sanat lopussa. Parempi siis antaa kuvien tehdä tehtävänsä :) 

Jos pidät kuvistani ja etsit hääkuvaajaa, niin lähetä sähköpostia. Pyrin hääkuvissa luonnolliseen käsittelyyn, jolloin kuvat kestävät aikaa ja säilyttävät arvonsa. Trendit ja kikkailu kuvankäsittelyssä eivät mielestäni kuulu hääkuvaukseen. Tarkemmin minuun voi tutusta täällä.

Erityisesti kesähäitä 2017 suunnittelevien on syytä alkaa jo tekemään varauksia. Moni kesäviikonlopuista on tätä kirjoittaessani jo varattu, mutta vielä on vapaitakin viikonloppuja. Ehkä joku niistä on juuri Teidän hääviikonloppu. Toivottavasti näemme hääkuvauspalaverissa :)