Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Kooste 2015 | Valokuvaaja Harri Rauhanummi

Muutamina aiempina vuosina olen vuodenvaihteen jälkeen tehnyt koosteen menneen vuoden hääkuvauksista. Tällä kertaa päätin, etten rajaa koostetta pelkkiin hääkuviin, sillä kuvaan todella paljon kaikkea muutakin. Kaikkia kuvauksia on mahdoton sisällyttää järkevästi yhteen koosteeseen, joten poimin kuvia melko satunnaisesti mukaan tähän postaukseen. Mukana on myös studiokuvia, sillä avasin oman valokuvastudion Tyrnävälle viime syksynä ja moni asiakas ehtikin käymään loppuvuoden 2015 aikana studiokuvauksissa luonani.

Vuosi 2016 tarkoittaa, että otan nyt varauksia vastaan myös vuoden 2017 hääkuvauksiin. Kuluvan kesän 2016 moni viikonloppu on jo varattu. Etenkin heinäkuu on suosittu hääkuukausi ja tällä hetkellä minulla on vain yksi vapaa viikonloppu heinäkuulle 2016. 

Tämän koosteen kautta saat nopean läpileikkauksen viimeaikaisiin töihini. Jos olet kiinnostunut varaamaan minulta (hää)kuvauksen, ota yhteyttä tästä.