Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Hannuksen Piilopirtillä | Dokumentaarinen hääkuvaus

Teatrian tilojen purkamisen jälkeen minulla on jälleen oma valokuvastudio. Uusi studioni avautui elokuussa 2015 ja sijaitsee Tyrnävällä, aivan Hannuksen Piilopirtin vieressä. En varsinaisesti tee hääkuvauksia studiolla, koska miljöökuvat antavat paljon enemmän mahdollisuuksia hääpotretteihin. Huonon ilman sattuessa studioni voi kuitenkin toimia varasuunnitelmana, mikäli vietät häitäsi Tyrnävällä.

Nämäkin häät vietettiin Hannuksen Piilopirtillä, mutta potretit kuvasimme Oulun keskustassa Ainolan puistossa jo hyvissä ajoin ennen hääjuhlan alkamista. Itse asiassa päivä alkoi jo meikkauksen sekä kampauksen kuvaamisella Parturi-kampaamo Divassa. Sen jälkeen kuvasin vielä morsiamen pukeutumista ennen hääpotretteja. Pitkän päivän aikana kuvia kertyi sen verran paljon, että parempi oikeastaan siirtyä hääpäivän tarinaan kuvien kautta.