Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääpäivät | Ilmaiset teemakuvaukset aviopareille

Havahduin tässä yksi päivä, että ensi vuonna tulee kymmenes vuosi, kun kuvaan häitä. Onko ensimmäisistä hääkuvistani todella näin pitkä aika, hankala uskoa! Samalla mietin, monikohan lähtee täynnä intoa uuteen työpäivään tehtyään samaa hommaa liki kymmenen vuotta? Kuinkahan monessa työssä kehittyy vielä kymmenenkin vuoden kuluttua sekä opittavaa riittää vielä pitkälle tulevaan?

Eipä varmasti kovin monessa. Olen siis erittäin onnellisessa asemassa ja nyt on aika antaa takaisin. Lue siis kuvan alta, mistä tarkalleen ottaen on kyse.

Vietin vasta vaimoni kanssa keramiikkahäitä (4. vuosipäivä) ja samalla pohdin menneitä vuosiani hääkuvaajana. Siitä sitten syntyi ajatus "Hääpäiväkuvauksista". Avioliiton solmimisen vuosipäiville on omat nimityksensä. Yksivuotishääpäivää kutsutaan nimellä pumpulihäät. Seuraavana vuonna on paperihäät, sitten nahkahäät ja kymmenes hääpäivä kantaa nimeä tinahäät.

Valokuvaamisvuosieni kunniaksi tarjoan häiden vuosipäivää viettäville ilmaisen kuvauksen studiollani Tyrnävällä. Kuva otetaan kyseisen hääpäivän teemaa kunnioittaen. Esimerkiksi kolmatta hääpäiväänsä (nahkahäät) viettävät voisivat pukeutua nahkatakkiin.

Tarjoan aikani ja studioni täysin veloituksetta. Kuvaukseen osallistunut pari saa editoidun painokelpoisen jpg-kuvan itselleen vapaaseen käyttöön. Otan vain yhden parin per hääpäivä. 10 ensimmäistä vuotta on etusijalla menneiden vuosien asiakkailleni, mutta periaatteessa kuka tahansa voi tulla ilmaiseen kuvaukseen.

Lähes aina morsian sopii hääkuvauksesta ja usein häiden jälkeen morsiamen nimi ja tämän johdosta myös sähköpostiosoite muuttuu.  Niinpä toivoisin, että autatte minua jakamaan tietoa tästä ilmaisesta kuvauksesta, koska en itse varmasti enää tavoita kaikkia pareja monien vuosien takaa.

TARKEMMAT OHJEET:

1. Tutustu hääpäiviin esimerkiksi Wikipediassa: fi.wikipedia.org/wiki/Hääpäivien_nimitykset
2. Lähetä sähköposti minulle osoitteeseen: harri@linnanjuhlakuva.fi
3. Laita otsikoksi "Hääpäiväkuvaus"
4. Kerro, minkä hääpäivän kuvaukseen haluaisit tulla ja olenko kuvannut häänne
5. Vastaan sinulle ja annan tarkemmat ohjeet, mikäli teidän hääpäiväkuvauksenne on vapaana

p.s.
Kuvaukseen on mahdollista tulla myös yksin, mikäli haluat antaa kuvan hääpäivälahjaksi puolisollesi.