Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Newborn ja vauvakuvaus

Newborn eli vastasyntyneen kuvaus on nimestäkin arvaten ihanteellisin suorittaa ennen kahden viikon ikää. Kuitenkin viimeistään noin kuukauden iässä. Tämän jälkeen kyseessä on vauvakuvaus, sillä vastasyntynyt lapsi kasvaa niin nopeasti.

Teen newborn-kuvauksia studiollani Tyrnävällä sekä asiakkaideni kotona pääosin Oulussa ja kaikissa Oulun lähikunnissa. Voit tutustua kuvaushinnastooni täällä.

Minulla on vielä muutamia vapaita päiviä kalenterissani ennen kuin jään joululomalle 22. joulukuuta. Jos perheeseenne on syntynyt nyt loppuvuoden aikana lapsi ja haluatte varata kuvauksen, olkaa yhteydessä sähköpostitse: harri@linnanjuhlakuva.fi tai puhelimitse 040 525 6261.

Vastasyntyneen kuvaus on upea joululahja koko perheelle, vaikka lapsi itsessään on tietysti paras lahja, mitä kukaan voi saada. Mukavaa joulunodotusta!

T. Harri