Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Edullinen studiokuvaus | Lasten valokuvaus

Suosituin lapsikuvauspakettini on 300€:n laaja lapsikuvaus asiakkaideni kotona, joita teen Oulussa ja Oulun lähikunnissa. Näissä kuvauksissa voi olla mukana koko perhe eli vanhemmat, kaikki lapset ja lemmikit. Kuvausaikaa on 60-90 minuuttia ja valmiita, käsiteltyjä digikuvia toimitan reilusti. Yleensä pitkälle yli sata valmista kuvaa ja aina vähintään 50 kuvaa.

Laajoista perhekuvauksista on tullut suosituimpia koska ne ovat vaivattomia. Teidän ei tarvitse lähteä mihinkään, vaan minä tulen teidän luo. Lisäksi on mukavaa kun koko perhe voi olla kuvissa ja kuvia tulee iso määrä.

Mutta se laajasta perhekuvauksesta kotona. Valikoimassani on myös studiokuvaukset, joita teen valokuvaamollani Tyrnävällä. Joskus kotona voi olla innokas valokuvauksen harrastaja ja kotona otettuja kuvia on albumit ja kovalevyt pullollaan (tietysti silloin kuvaaja itse ei ole kuvissa). Tai ehkä kaiken arjen kiireen keskellä koti ei ole parhaassa mahdollisessa järjestyksessä kuvauksia ajatellen. Silloin voi olla mukava tulla studiokuvaukseen.

Edullisin studiokuvauspakettini on yhden lapsen kuvaus. Tämä 90€ kuvaus sisältää 15 valmiiksi käsiteltyä digitaalista kuvaa, joista voitte tilata myös painokuvia vapaasti. Studiollani on erilaisia taustoja ja rekvisiittaa. Kannattaa ottaa myös kotoa jotain pientä mukaan. Esimerkiksi näissä kuvauksissa pallot olivat nuorelle kuvattavalle erityisen tärkeitä, joten kotoa otettiin pallot mukaan kuvaukseen. 

Studioni on auki sopimuksen mukaan, myös viikonloppuisin. Kuvausaikoja voi varata sähköpostilla: harri@linnanjuhlakuva.fi