Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Marianne + Antti | Muhoksen kirkko | Laitasaaren seurojentalo

Olipa mukava käydä kuvaamassa vihkimistä pitkästä aikaa Muhoksen kirkolla. Vaikka olen monesti sanonut, että Oulujoen kirkko on mahtavalla paikalla, niin kyllä Muhoksen kirkko vie silti voiton. Aika mykistävät maisemat, vai mitä olette mieltä? :) Hääjuhlapaikkana näissä häissä oli Laitasaaren seurojentalo. Noin kymmenisen kilometriä Muhokselta Oulua kohti ja ollaan perillä. Siirtyminen kirkolta juhlapaikalle oli siis helppo ja nopea. Mutta jos haluaa tehdä siirymisestä oman ohjelmanumeron ja mieleen painuvan elämyksen häävieraille, niin hyvä valinta Muhoksen kirkon kaveriksi voisi olla esimerkiksi Hannuksen Piilopirtti Tyrnävällä. Jos vieraille vielä varaa bussikuljetuksen, saa matkalla nauttia idyllisistä pelloista ja maalaismaisemista.

Potretteja kuvasimme heti vihkimisen jälkeen Muhoksen kirkon maisemissa. Tuolloin valo oli erittäin voimakas, mutta dokumentaarinen kuvaus mahdollisti toisen potrettisession järjestämisen juhlapaikalla. Illalla valo olikin pehmeämpää ja toimi paremmin tunnelmanluojana. Laitasaaren seurojentalon ympäristöstä löytyykin monia kivoja paikkoja hääpotrettien ja perhekuvien kuvaamiseen.

Ensi kesälle löytyy vielä vapaita viikonloppuja, mutta erityisesti heinä- ja elokuulle on tullut jo monia varauksia. Dokumentaariset kuvaukseni lähtevät noin 1200€:sta ylöspäin ja lyhyemmän vihki+potretti -kuvauksen hinta on 590€. Lähetä sähköpostia moi@linnanjuhlakuva.fi jos haluat varata minut hääkuvaajaksenne ja saada ammattitaidolla kuvatut laadukkaat hääkuvat muistoksi koko hääpäivästä. Kauttani saa myös häiden videokuvauksen. Sekä hääkuvat että video käsitellään ammattitaidolla, joten työ jatkuu vielä pitkään häidenne jälkeenkin.