Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

NIINA + HANNES | ASENNETTA HÄÄKUVIIN

Näissä häissä vältyttiin täpärästi vesisateelta. Kastuin matkalla kirkkoon, mutta sade lakkasi kuin tilauksesta vihkimisen aikana ja saimme toteutettua alkuperäisen suunnitelman hääpotreteista Oulujoen kirkon ympäristössä. Tämä hääpari oli toivonut tavallisuudesta poikkeavia hääpotretteja niin poseerausten kuin käsittelynkin osalta. Kun kuulin, että hääautona on vanha ja kunnostettu Trabant tiesin, että poseerauksiin saadaan heti jotain tavallisuudesta poikkeavaa autoa hyödyntämällä. Hääkuvien käsittelyn suhteen pysyttelen yleensä hyvin hillityssä linjassa, sillä mielestäni hääkuvien on kestettävä aikaa ja kuvien pitää näyttää tyylikkäältä vielä vuosienkin päästä. Muutamiin kuviin laitoin kuitenkin hieman lisämausteita ja kun kuvien toimituksen jälkeen sain hääparilta seuraavan viestin

Siis wau! Me ollaan kyllä hanneksen kans tosi tyytyväisiä kuviin! Suuri kiitos niistä! Juuri semmosia niiku piti ollakki :)

tiesin onnistuneeni tehtävässäni. Ja juuri tyytyväinen asiakas on minulla aina etusijalla. Vaikka olen kuvannut häitä jo 7 vuotta ja monet asiat sujuvat rutiinilla sen kummemmin niitä miettimättä, niin silti joka kerta vatsassani on muutamia perhosia kun toimitan kuvat - toivottavasti asiakkaani ovat tyytyväisiä kuviin.

Hääkuvaajaa valitessa kannattaakin tutustua tarkasti kuvaajan kuviin ja pohtia mitä omilta hääkuviltaan toivoo. Onko erikoiset sävyt ja filtterit mieleesi? Vai haluatko mieluummin ajattoman tyylikkäät hääkuvat? Millaisia polttovälejä kuvaaja käyttää eli millainen kuvakulma ja rajaukset kuvissa on? Useimmille (ainakin pidempään kuvanneille) hääkuvaajille on vakiintunut tietyt objektiivit, jotka sopivat heidän tapaansa työskennellä ja jättävät oman leimansa kuviin. Kun valitset hääkuvaajan jonka kuvista pidät, niin todennäköisesti saat itsellesikin hääkuvat, joita pidät aarteenasi vielä vuosikymmentenkin päästä.

Piditkö kuvistani? Haluatko varata minut hääkuvaajaksenne? Pyydä tarjous ja tiedustele saatavuuttani lähettämällä sähköpostia: moi@linnanjuhlakuva.fi