Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

KIIRA + SAMI | HÄÄT KALASTAJATORPALLA

Näissä toukokuisissa häissä ei satanut. Helsinki nautti hellelukemista jo toukokuussa hääkuvaajan katsellessa tummassa puvussaan ja kameravarustus harteillaan kateellisena naisten ilmavia juhla-asuja. Muutama hikipisara saattoi virrata tuona toukokuisena päivänä, mutta kuvat olivat kyllä jokaisen hikoillun pisaran arvoiset.  

Kiira ja Sami viettivät häitään Helsingissä, vaikka aamuisin heräävätkin toisella paikkakunnalla. Pidimme suunnittelupalaveria muutama päivä ennen häitä Citykäytävän Robert's Coffeessa. Juhlapaikaksi K&S olivat valinneet Hilton Helsinki Kalastajatorpan. Vihkiminen tapahtui Helsingin Vanhalla Kirkolla. Suunnittelupalaverissa emme hoksanneet huomioida, että häiden aikaan oli myös valtakunnallinen siivouspäivä. Niinpä koko ruttopuisto ja Vanhan kirkon edusta oli täynnä myyntikojuja. Vaan emme antaneet asian häiritä. Häihin kuuluu aina yllättäviä elementtejä. Päätinkin käyttää tilaisuuden hyväksi ja kuvasin sulhasen sekä bestmanin kanssa kuvia keskellä siivouspäivän myyntipisteitä. Tällaista tilaisuutta ei usein satu kohdalle :) Loput hääpäivän tarinasta avautuu kuvin.

(En jaksanut tapella wordpressin kanssa ja osa kuvista on väärässä aikajärjestyksessä. Enemmän aikaa perheelle ja vähemmän tietokoneille).