Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Janne & Jonna | Kihlakuvaus | Valokuvaaja Oulu

Kuvasin Jannen ja Jonnan kihlakuvat Koitelin koskilla muutaman kymmenen kilometrin päässä Oulun keskustasta. Keli oli mitä mainioin puiden ollessa pakkaslumen peitossa ja maisema oli kauttaaltaan puhtaan valkoinen. Pakkastakaan ei ollut kuin kymmenisen astetta, joten taisimme kuvailla ja ulkoilla noin tunnin verran Koitelin koskien kauniissa maisemissa. - -

I took engagement photos for Janne & Jonna at Koitelin kosket. The weather was perfect and landscape was covered all over with pure white snow. And it was only about minus ten so we enjoyed the beautiful nature of Koiteli for an hour while I took their photos.

 

Nyt häämessutarjouksena on mahdollisuus saada tällainen kuvaus veloituksetta (arvo 300€). Kun varaat dokumentaarisen hääkuvauksen viimeistään 20.1.2013, niin saat automaattisesti kihla- / yhdessä-kuvauksen veloituksetta. Kuvaukset suoritetaan Oulussa. Jos et pääse Ouluun kuvaukseen tai et muutoin halua kuvausta, niin voit antaa sen myös lahjakorttina ystävällesi.

Lisää tietoa tästä.

 

- - -

Now, as a wedding fair offer, it is possible to get a shoot like this for free (normally 300€). If you book a documentary wedding photography latest on 20.1.2013 you will receive a free engagement shoot in Oulu. If you cannot come to Oulu or for some reason don't want it, you can give it to your friend as a gift.

More info here.