Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Lapsikuvaus | Oskari 1v | Valokuvaaja Oulu

Lueskelin perjantai-iltana Glorian kotia, jossa esiteltiin kuinka pariskunta oli teettänyt elämänsä huippuhetkistä valokuvatapetin. Koko seinän kokoinen valokuvakollaasi oli mahtava. Elämme todellakin visuaalista valokuvan aikaa. Aikaisemmin valokuvien paikka oli albumissa, mutta nykyään valokuvan mahdollisuudet ovat lähes rajattomat: tauluja, kortteja, kalentereita, paitoja, tyynyjä, mukeja, magneetteja, palapelejä, tapetteja sekä loputtomasti myös digitaalisia käyttökohteita soittokuvista taustakuviin ja digitaalisiin kehyksiin. Kuvia voi nykyään ottaa lähes jokaisella puhelimella, joten valokuvia saa helposti perheen arkisista tapahtumista. Tämä on hienoa, sillä ennen vanhaa filmi maksoi ja kuvia otettiin pelkästään erikoistilanteissa. Kuitenkin myös arki on täynnä muistamisen arvoisia pieniä hetkiä, jotka on hienoa pystyä tallentamaan valokuviksi. Kännykkäkuvissa laatu ei välttämättä ole parhaasta päästä, kuva voi olla tärähtänyt ja rajauskin pielessä, mutta silti kuva voi olla merkityksellinen.

Arjen lomassa on silti useita tärkeitä päiviä, joista on hyvä olla laadukkaat kuvat. Tällaisia päiviä voivat olla esimerkiksi raskauden viime hetketlapsen syntymä / kastejuhla, syntymäpäivät, rippijuhlat, valmistujaiset, karonkkakihlautuminen tai avioliittoon siunas. Näitä ainutlaatuisia hetkiä juhlitaan perheen ja ystävien seurassa. Tällöin on hyvä jättää oma kuvaaminen vähemmälle, keskittyä päivän tunnelmaan ja palkata ammattitaitoinen kuvaaja.

Tässä tulee Oskarin 1v kuvat:

Lapsi- ja perhekuvaukset omassa kodissanne hintaan 300€ sisältäen:

- Kuvausaikaa noin yhden tunnin - Matkakulut Oulussa ja lähialueilla - Kuvia noin 60 - 120kpl - Kaikkien kuvien käsittely - Korkean ja matalan resoluution kuvat (painokelpoiset ja nettiversiot) - Kuvien toimitus DVD-levyllä - Vapaa käyttöoikeus kuviin henkilökohtaisessa käytössä. Eli voitte tilata kuvista printtejä ja muita tuotteita mistä tahansa. Myös minulta saa erittäin laadukkaita kuvatuotteita. - Halutessanne saatte kuukauden ajaksi myös nettigallerian kuvista. Galleriaa voitte jakaa sukulaisille ja tuttaville. Tietysti paras muisto on kuvista tilatut taulut ja tulosteet.

Kuvauksen voit varata lähettämällä minulle mailia moi@linnanjuhlakuva.fi tai täyttämällä lomakkeen sivuillani.