Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Lapsikuvaus | Valokuvaaja Rovaniemi

Kikillä ja Artulla on mahtava perhe. Arttu työskentelee mainosalalla ja Kiki Aloe Vera tuotteiden parissa ja heillä on kolme valloittavaa poikaa. Kävin Rovaniemellä valokuvaamassa heille rentoja perhekuvia, joissa näkyy perheen arki ja poikien luonne. Kun valokuvattavana on 7, 4 ja 1 vuotiaat villiviikarit, niin kuvauksen etukäteissuunnittelun voi aika lailla unohtaa :) Mutta kun kuvauksen rakentaa lasten ehdoilla, niin tuloksena on aitoja ja kauniita valokuvia. Studiokuvillekin on paikkansa, mutta itse pidän kuvaustuokioista asiakkaan kotona. - - -

Kiki and Arttu have a wonderful family. Arttu works in advertising industry and Kiki with Aloe Vera products and they have three charming little boys. I traveled to Rovaniemi and photographed relaxed family photos where their everyday life and boys' characteristic is present. When you photograph kids at the age of 7, 4 and 1 you can forget plans made in advance. But when you build your photo shoot on kids terms you get genuine and beautiful photos. There is a place for traditional studio portraits but I prefer taking family photos at clients homes where they live their life.

Arki on varmasti toisinaan raskasta kolmen rämäpään kanssa, mutta juuri arki tekee elämästä elämisen arvoista. Vaalikaa näitä tavallisia ilon hetkiä, sillä jokainen niistä on muistamisen arvoinen. Varaa aika omaan kuvaustuokioon tästä. Kuvauksen hinta on 300€ Oulussa. Nyt mahdollisuus kuvaukseen ilman matkakuluja myös seuraavissa kaupungeissa:

- 14.7. Tampere - 16.7. Rauma / Pori / Turku - 17.7. Rauma / Pori / Turku

The everyday life can be tough with three reckless little boys, but it is the ordinary life that makes the life worth living. Cherish these little moments of joy because every one of them is worth remembering. Book your own family photo session here. Photo session is priced at 300€ in Oulu. Now with no additional travel costs also the following cities:

- 14.7. Tampere - 16.7. Rauma / Pori / Turku - 17.7. Rauma / Pori / Turku