Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Valokuvia markkinointiin | Valokuvaaja Oulu

Nykypäivän markkinoinnissa valokuvaa voi käyttää todella monessa paikassa ja monipuolisesti. En ole näillä sivuilla juuri mainostanut yrityksille suuntaamiani kuvauspalveluita, sillä minulla on tähän tarkoitukseen kokonaan erillinen sivusto: Sisältötoimisto Harri Rauhanummi.

Nyt päätin kuitenkin nostaa muutamia viime aikoina yrityksille kuvaamiani tapahtuma- ja markkinointikuvia esille myös tänne. Lopulta yrityksissäkin kuvauksia tilaavat samat ihmiset, jotka työn ulkopuolella tilaavat hääkuvauksia, lasten yksivuotiskuvauksia sekä muita arkielämään liittyviä valokuvauksia.

Yrityksille kuvaan esimerkiksi asiakaslehtiin ja vuosikertomuksiin. Kuvaan myös tietyn tyyppisiä mainoskuvia sekä tuotekuvia ja henkilöstökuvia. Ota ihmeessä yhteyttä jos tarvitset kuvia myös työpaikallesi: moi@linnanjuhlakuva.fi

Valokuvia Vloggaaja Sita Salmiselle ja uusi Ambassador-äänestys

Alkuvuodesta selvitin tieni karsintojen läpi ja pääsin mukaan Rajalan Ambassador 2017 -kisaan. Yhden karsintatehtävän aiheena oli "Nauru" ja tähän tehtävään sain apua vloggaaja Sita Salmiselta. Sita tarjoutui olemaan minulle mallina, joten kiitokseksi kuvasin muutaman kuvan myös Sitan omaan käyttöön:

Ambassador-kilpailun maaliskuun päätehtävässä meidän lähettiläiden tuli pohtia minkälaisia maskeja käytämme ja samalla tulkita käsitettä Persona. Nyt te lukijat pääsette äänestämään parasta juttua ja osallistumaan 200€ lahjakortin arvontaan. Kaikki äänestäneet saavat myös alennuskupongin Rajala Pro Shop -verkkokauppaan.

Minun kirjoitus on numero 1 ja pääset lukemaan sekä äänestämään sitä osoitteessa: http://ambassador.fi Äänestys jatkuu sunnuntaihin 2.4. saakka. 

Kiitos jos äänestät minua ja onnea arvontaan :)