Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Maikkulan Kartanon päärakennuksessa | Hääkuvaaja Oulu

Nämä häät vietettiin Maikkulan Kartanon päärakennuksessa ja vihkiminen oli Karjasillan Kirkossa. Aloitin päivän hääparin potrettikuvauksella Maikkulan Kartanossa ennen vihkimistä, jolloin saimme rauhalliseen tahtiin ottaa hääpotretteja. Toisaalta myöhemmin illalla ulkona olikin jo säkkipimeää, eikä samanlaiset ulkokuvat olisi edes onnistuneet. Valolla ja kuvausajalla onkin valtavan iso merkitys siihen, millaisia miljööpotreteista tulee. Kannattaa keskustella hääkuvaajan kanssa, mikäli teillä on toiveissa juuri tietynlaiset hääpotretit.

Varaukset ja tiedustelut / Bookings and enquiries:
moi@linnanjuhlakuva.fi

Häät Allin Matalassa | Hääkuvaaja Oulu

Anne & Jaakko vihittiin Oulun Tuomiokirkossa ja syksyisiä häitä juhlittiin Allin Matalassa. Ennen juhlintaa kuvasin heidän hääpotretit Nallikarissa. Tässä pieni kurkistus A&J:n hääpäivään.

Lähetä sähköpostia jos sinulla on hääkuvaajalle tarvetta ja pidät kuvaustyylistäni. Tällä hetkellä otan varauksia hääkuvauksiin vuodelle 2019. Tammikuussa alan ottamaan varauksia myös vuoden 2020 häihin. Vielä noin kuukauden ajan varauksen voi tehdä 2018 hinnaston mukaan.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt
moi@linnanjuhlakuva.fi