Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Johteenhovissa | Hääkuvaaja Oulu

Sanotaan, että jokaiset häät ovat erilaiset, ja se pitää myös paikkansa. Ihmiset ja juhlapaikka tuovat häihin aina oman vivahteensa, mutta myös häiden kaava voi poiketa "normaalista". Esimerkiksi näissä häissä ei ollut lainkaan virallista vihkiosuutta, vaan hääjuhlaa siirryttiin viettämään Johteenhoviin heti potrettien kuvaamisen jälkeen. 


It is said that every wedding is unique and that is true. People and venue always give their own flavour to a wedding but also the wedding formula can differ from the "normal". For example at this wedding there was no formal ceremony at all. After the wedding portraits the wedding started at the Johteenhovi venue. 

Otan nyt varauksia vastaan syksyn 2017 ja vuoden 2018 hääkuvauksiin // 
I am now booking weddings for fall 2017 and for the year 2018

Email: harri@linnanjuhlakuva.fi

Muotokuvaus miljöössä | Valokuvaaja Oulu ja Liminka

Kesän viikonloput on varattu jo hääkuvauksiin, mutta arkipäiville löytyy vielä hyvin vapaita kuvausaikoja. Luonto on nyt loistossaan, joten suosittelen kuvausta miljöössä olipa kyseessä sitten valmistujaiskuvat, rippikuvat tai muotokuvat ihan omaksi tai kumppanisi iloksi.

Kesän arki-illat ja pehmeä valo ovat omiaan myös kihlakuvauksille. Studionikin on auki läpi kesän sopimuksen mukaan, joten myös studiokuvaus onnistuu.

Varaa kuvaus sähköpostitse:
moi@linnanjuhlakuva.fi