Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Peuhussa | Hääkuvaaja Oulunsalo

Olen vuosien saatossa kuvannut useamman kerran Oulunsalon Peuhussa ja täytyy sanoa, että viimeisen parin vuoden aikana Peuhu on kohentunut edukseen. Rantavitikkoa on siivottu ja ympäristö näyttää nyt siistiltä. Myös juhlatilan sisällä kattaukset, koristelu ja muu esillepano on tehty kauniisti. Dokumentaarisessa hääkuvauksessa minulle ympäristöäkin tärkeämpää on kuitenkin tallentaa hääpäivän tunteita ja tunnelmaa mahdollisimman hyvin valokuviin. Paras esimerkki hääkuvauspalveluistani ovat kuvat itsessään. Tämä kuvaus alkoi Oulunsalon kirkosta:

Jos haluat varata minut hääkuvaajaksi tai pyytää tarjousta, lähetä minulle sähköpostia:
moi@linnanjuhlakuva.fi

Tällä hetkellä otan varauksia loppuvuodelle 2018 sekä vuodelle 2019.

Häät Hannuksen Piilopirtillä | Hääkuvaaja Tyrnävä

Hääkausi käy parhaillaan kiivaana, mutta samaan aikaan varataan jo vuoden 2019 hääkuvauksia kovaa tahtia. Jotkut kuvaajat ottavat varauksia vieläkin pidemmälle, mutta minä olen ottanut varauksia korkeintaan aina vain seuraavalle vuodelle. 

Tässä pieni kurkistus Tyrnävällä Hannuksen Piilopirtillä vietettyihin häihin. 


Wedding season is going hot at the moment, but at the same time I am already booking 2019 weddings. Some photographers take reservations even further. Here's a sneak peek to a wedding that was held in Tyrnävä at Hannuksen Piilopirtti.

Varaukset ja tarjouspyynnöt | Bookings and enquiries
moi@linnanjuhlakuva.fi