Valokuvauskurssit Oulu ja Tyrnävä

Valokuvauskurssit ja järjestelmäkameran käytön opetus. Mallikuvauskurssit studiossa ja miljöössä. Studiovalaisun ja vallitsevan valon käyttö mallikuvauksessa. Kouluttaja valokuvaaja Harri Rauhanummi.

Järjestän valokuvauskursseja valokuvauksen harrastajille. Kurssini keskittyvät mallikuvaukseen sekä kameran käyttöön ja ovat erittäin käytännönläheisiä. Sinulla tulee olla oma kamera ja mallikuvauskursseilla myös perustiedot järjestelmäkameran käytöstä hallussa. Kursseilla ei perehdytä laajasti valokuvauksen teoriaan, vaan keskitytään tekemiseen. Voit osallistua kursseille yksin tai kavereiden kanssa. Tällöin jokainen saa 20% alennuksen kurssin normaalista hinnasta.

Tutustu alla valokuvauskursseihini ja ota yhteyttä, mikäli haluat tilata jonkun kurssin. 

MALLIKUVAUSKURSSI STUDIOSSA, 290 € / henkilö

- perhedytys studiovaloilla valaisuun
- 3 tuntia ohjattua työskentelyä studiollani
- ammattitaitoinen malli "perusmeikillä"
- kaksi eri stailausta / asukokonaisuutta

MALLIKUVAUKSKURSSI MILJÖÖSSÄ, 290 € / henkilö

- perehdytys luonnonvalolla sekä akkusalamoilla valaisuun
- 3 tuntia ohjattua työskentelyä studioni lähiympäristössä
- ammattitaitoinen malli (nainen tai mies toiveesi mukaan) "perusmeikillä"
- kaksi eri stailausta / asukokonaisuutta

OPTIO: Molemmille mallikuvauksen kursseille on mahdollista saada ammattimeikkaaja / stylisti. Tällöin kurssin kesto pitenee kahdella tunnilla ja pääset yhdessä minun sekä meikkaajan kanssa ideoimaan mallin meikkiä. Kahden stailauksen sijasta kuvaamme kolme eri lookkia. Hinta 90€.

JÄRJESTELMÄKAMERAN ABC, 150 € / henkilö

"Ostin järkkärin, mutta kuvaan aina automaatilla". Kuulostaako tutulta? Itse ainakin olen kuullut tämän tarinan lukemattomia kertoja. Ja ymmärtäähän sen. Paksut ohjekirjat eivät ole kovin inspiroivaa luettavaa.  Ota siis kamerasi ja tule workshoppiini opettelemaan kameran käyttöä käytännön harjoitusten kautta.

- koulutus / workshop järjestetään studiollani Tyrnävällä
- osallistujia 1 - 5 per kurssi
- ajankohta sovitaan sen mukaan, mikä sopii teille parhaiten
- kurssin kesto noin 2 - 3 tuntia
- aluksi käydään teoriaa lyhyesti läpi, jonka jälkeen keskitytään käytännön harjoituksiin
- kurssin päätteeksi sinulla on rohkeutta ja taitoa siirtyä pois kameran automaatti-modesta ja tiedät, milloin keskittyä mihinkin asetukseen

revontulet

HUOM:

Kurssin sisällössä huomioidaan aina aina ajankohdalle ominaiset kuvaustilanteet. Esimerkiksi loppuvuonna käydään läpi parhaat vinkin revontulien ja ilotulitteiden valokuvaamiseen. Ilmoittautuessasi kurssille voit myös itse toivoa jonkin tietyn aiheen käsittelyä kuten vaikkapa: "Harrastan agilityä. Miten saan terävän kuvan koirastani?".

Kurssien aikana tarjolla kahvia / virvokkeita ja pientä purtavaa. Kursseilla kuvaamiesi kuvien tekijänoikeus säilyy sinulla ja saat käyttää kuvia vapaasti omassa portfoliossasi. Kuvien mahdollisesta kaupallisesta käytöstä täytyy sopia mallien kanssa aina erikseen.


Varaukset ja tarkemmat tiedustelut sähköpostitse: harri@linnanjuhlakuva.fi