Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Newborn vauvakuvat ja lapsikuvaukset studiossa

lapsikuvaus.jpg

Lapsikuvaukset

Hinnat alk. 90 €.

Syyskuun alussa on vielä saatu nauttia lämpimistä keleistä, mutta kurjat kelit tulevat vääjäämättä lähiviikkojen aikana. Silloin on hyvä siirtyä tekemään kuvauksia sisätiloihin. Minulla on valokuvastudio Tyrnävällä, mutta teen kuvauksia myös asiakkaideni kotona jos toiveissa on arkisempi ympäristö valokuville. Arkojen ja kovasti vierastavien lasten kanssa valokuvaajan tilaaminen kotiin voi olla hyvä ajatus, koska silloin ympäristö pysyy lapselle tuttuna ja turvallisena. 

Ehdottomasti suosituin lapsikuvauksistani on yksivuotiskuvaus studiossa. Silloin tällöin kuvaan myös vauvojen newborn-kuvia. Suosittuja ovat myös sisarus- ja perhekuvat. Tutustu hinnastooni ja varaa itsellesi mieluinen kuvaus. Jos et löydä etsimääsi hinnastosta, niin lähetä sähköpostia :)

Hääkuvaus Oulujoen Pappilassa | Hääkuvaaja Oulu

Tänäkin kesänä löysin itseni useita kertoja Oulujoen kirkolta, joka on varmaakin Oulun suosituin vihkikirkko. Aivan kirkon takana on Oulujoen pappila, jossa voi viettää hääjuhlaa pienemmällä seurueella. Pappilan pihapiiristä löytyy myös hyvin paikkoja hääpotrettien kuvaamiseen.

Kesäisin minulta varataan pääasiassa pidempiä dokumentaarisia kuvauksia, mutta tarjolla on myös lyhyempi paketti, johon sisältyy vihkimisen sekä hääpotrettien valokuvaus. Olipa toiveissasi sitten lyhyempi tai pidempi hääkuvaus, niin lähetä postia jos pidät ottamistani kuvista.


People usually book several hours documentary wedding photography from me, but I also have shorter coverages available if you only want portraits and ceremony to be captured for example. Short or long coverage, send me a message if you like my wedding photos.

Varaukset ja tiedustelut | Bookings & enquiries:

harri@linnanjuhlakuva.fi