Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkooste 2023 | Hääkuvaajan vuosi

Vuoden 2024 ensimmäinen työviikkoni alkaa olla pian päätöksessä ja viikko onkin ollut sopivan työn täyteinen. Olen päässyt ottamaan kuvia niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin.

Aloitan vuoden 2024 täällä blogin puolella kuitenkin koosteella viime vuoden hääkuvauksista. Olen poiminut mukaan sekä potretteja että dokumentaarisia kuvia. Vuoteen mahtui mm. vettä, lunta ja hellettä, mutta päällimmäisenä mieleen on jäänyt kaikki ihanat hetket ja tunteet.

Vaikka hääkuvauksessa puhutaan yleisesti dokumentaarisesta kuvauksesta, niin pyrin aina löytämään kuviini lisämaustetta kuvakulmien, rajauksen tai valon suhteen, jottei dokumentaariet kuvani jää pelkiksi uutiskuvamaisiksi tallenteiksi. Asiakkaat maksavat lopulta kuvaajan ajan ja kaluston lisäksi myös kuvaajan visiosta ja kyvystä tallentaa hääpäivän tapahtumia. Jokaisella kuvaajalla onkin oma tyylinsä ja tapansa toimia. Siksi pelkän hinnan lisäksi kannattaa tutustua kuvaajan aiempiin töihin ja miettiä puhutteleeko kuvaajan kuvat minua. Suosittelen myös kiinnittäämään huomiota millaisia kuvia kuvaajan portfoliosta löytyy. Onko siellä pelkkiä ulkokuvia vai kykeneekö hääkuvaaja ottamaan onnistuneita kuvia myös sisätiloissa ja niukemmassa valaistuksessa.

Vuoden 2024 sekä 2025 hääkuvauskalenterini ovat nyt auki.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt hääkuvauksista voi lähettää sähköpostilla:
moi@linnanjuhlakuva.fi

Häät Hannuksen Piilopirtillä | Dokumentaarinen hääkuvaus

Tämä hääkuvaus alkoi first-look -kuvilla Limingan kirkolla, jonka jälkeen kuvasimme ryhmäkuvia bestmanien ja kaasojen kanssa. Myös hääpotretit kuvattiin kirkon läheisyydessä ennen vihkiseremoniaa. Hääjuhlaa vietettiin Tyrnävällä Hannuksen Piilopirtillä.

Hääkuvaukset vuosille 2024 ja 2025 varattavissa.
Tiedustelut ja tarjouspyynnöt sähköpostitse:
moi@linnanjuhlakuva.fi