Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Villa Vuosanta | Hääkuvaaja Helsinki

Tämänkertaisessa blogipostauksessa vien teidät Helsinkiin ja Villa Vuosantaan. Päiväni alkoi jo aamulla Villa Vuosannassa, jonne Living Day Span väki oli tullut meikkaamaan morsiamen. Myös vihkitilaisuus oli samassa paikassa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan vihkiminen oli ajateltu rantakallioille, mutta pienen sateen vuoksi hääväki kerättiin venevajaan vihkitoimitusta seuraamaan. Venevajasta avautui kaunis näkymä merelle, mutta vieraat ja hääpari pysyivät kuivana pienestä sateesta huolimatta.

Ikuistin näitä tunnelmallisia häitä aamun valmisteluista pitkälle iltaan, kun ulkona oli jo säkkipimeää. Silloin tällöin minulta kysytään paljonko toimitan kuvia dokumentaarisista hääkuvauksista. En koskaan lupaa mitään tiettyä määrää, koska kaikki häät ovat erilaisia ja mielestäni laatu on määrää tärkeämpää. Sen voin luvata, että teen aina parhaani, jotta asiakkaani saavat häistään kattavan ja huolitellun dokumentoinnin. Näissä häissä kuvien kokonaismäärä taisi likennellä jo 800 toimitettua kuvaa, joista nyt esittelen pienen otoksen.

Jos suunnittelet häiden järjestämistä Helsingissä ja pidät luonnosta, niin Villa Vuosanta on erittäin varteenotettava vaihtoehto. Vain vartin ajo Helsingin ytimestä ja ollaan täysin omassa rauhassa luonnon keskellä ja meren äärellä. Näihin häihin yksi pariskunta saapui meloen :) Myös liikkumista ja kaikkea organisointia ajatellen Villa Vuosanta mahdollistaa koko hääpäivän järjestämisen yhteen paikkaan, kuten nämäkin häät osoittivat.

Kuvaan häitä dokumentaarisella tyylilläni ympäri Suomen. Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla: harri@linnanjuhlakuva.fi Olen kertonut itsestäni ja kuvaustyylistäni tarkemmin täällä

 

Edullinen studiokuvaus | Lasten valokuvaus

Suosituin lapsikuvauspakettini on 300€:n laaja lapsikuvaus asiakkaideni kotona, joita teen Oulussa ja Oulun lähikunnissa. Näissä kuvauksissa voi olla mukana koko perhe eli vanhemmat, kaikki lapset ja lemmikit. Kuvausaikaa on 60-90 minuuttia ja valmiita, käsiteltyjä digikuvia toimitan reilusti. Yleensä pitkälle yli sata valmista kuvaa ja aina vähintään 50 kuvaa.

Laajoista perhekuvauksista on tullut suosituimpia koska ne ovat vaivattomia. Teidän ei tarvitse lähteä mihinkään, vaan minä tulen teidän luo. Lisäksi on mukavaa kun koko perhe voi olla kuvissa ja kuvia tulee iso määrä.

Mutta se laajasta perhekuvauksesta kotona. Valikoimassani on myös studiokuvaukset, joita teen valokuvaamollani Tyrnävällä. Joskus kotona voi olla innokas valokuvauksen harrastaja ja kotona otettuja kuvia on albumit ja kovalevyt pullollaan (tietysti silloin kuvaaja itse ei ole kuvissa). Tai ehkä kaiken arjen kiireen keskellä koti ei ole parhaassa mahdollisessa järjestyksessä kuvauksia ajatellen. Silloin voi olla mukava tulla studiokuvaukseen.

Edullisin studiokuvauspakettini on yhden lapsen kuvaus. Tämä 90€ kuvaus sisältää 15 valmiiksi käsiteltyä digitaalista kuvaa, joista voitte tilata myös painokuvia vapaasti. Studiollani on erilaisia taustoja ja rekvisiittaa. Kannattaa ottaa myös kotoa jotain pientä mukaan. Esimerkiksi näissä kuvauksissa pallot olivat nuorelle kuvattavalle erityisen tärkeitä, joten kotoa otettiin pallot mukaan kuvaukseen. 

Studioni on auki sopimuksen mukaan, myös viikonloppuisin. Kuvausaikoja voi varata sähköpostilla: harri@linnanjuhlakuva.fi