Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaaja Helsinki, Hääpotretit Mustikkamaalla

Huibin otti minuun yhteyttä ja kertoi, että heillä on toiveena hääpotretit lähellä luontoa. Kuviin haluttiin metsää, rannikkoa, hiekkaa ja saaristoa. Toiveiden pohjalta ehdotin Mustikkamaata, josta löytyi kaikkia toivottuja elementtejä. 

Niinpä kuljimme ympäri saarta kuvaten hääpotretteja useissa eri paikoissa. Kävimme kuvaamassa muutamia kuvia myös Mustikkamaalla sijaitsevan Ravintola Alian sisätiloissa. Nopeasti vaihtuva sää teki kuvauksesta tavallista haastavamman. Tuuli kuljetti pilviä nopeaa ja sopiva pilviverho vaihtui useasti suoraan auringonpaahteeseen ja lopuksi saimme vielä vesisateenkin niskaamme. 

Kaikesta kuitenkin selvittiin ja saimme monipuolisen lajitelman hääpotretteja. Itse häät vietetään vasta syksyllä Kiinassa.  

Location: Mustikkamaa / Ravintola Alia

 

Hääkuvaus, Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvauskausi 2015 on ihan nurkan takana ja pääsen ikuistamaan häitä eri puolille Suomea. Käytännössä koko kesä-elokuulle ei juurikaan ole vapaita viikonloppuja, sillä olen ajatellut pitää pari viikonloppua myös vapaana. Odotankin jo innolla kaikkia kesän mahtavia hääjuhlia. Välillä tuntuu myös käsittämättömältä, että minulla lähtee jo yhdeksäs kesä hääkuvaajana. En ole huomannut vielä mitään kyllästymisen merkkejä ja kehitystä on tapahtunut joka vuosi. Tässä sekalainen seurakunta fiilistelykuvia kuvaamistani hääjuhlista menneiden vuosien varrelta.

p.s.

Ensimmäiset varaukset kesälle 2016 on jo tehty ja viikottain joudun myymyään ei-oota kesälle 2015. Mikäli siis pidät kuvistani ja suunnittelet häitä syksylle 2015 tai vuodelle 2016, kannattaa olla jo hyvissä ajoin liikkeellä varauksen kanssa. Minulle voit lähettää sähköpostia: moi@linnanjuhlakuva.fi