Blogi - Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat ja muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Potretit muusikolle | Muotokuvaaja

Blogissani näkee selvästi eniten hääkuvia sekä erilaisia lapsi- ja perhekuvia. Tällä kertaa päätin näyttää jotain muuta. Kuvaan mielelläni muotokuvia luovan alan ihmisille ja tekijöille eli niin sanotun "makers and doers" -ryhmän edustajille. Tässä muutama viimeaikainen muusikolle ja musiikin opettajalle kuvaamani muotokuva.

Haluatko kauniita kuvia itsestäsi tai halutako ostaa kuvauksen lahjaksi jollekin toiselle? Lähetä sähköpostia harri@linnanjuhlakuva.fi

 

Hääkuvat Hannuksen Piilopirtillä | Hääkuvaaja Tyrnävä

Hannuksen Piilopirtti on maalaisromanttinen juhlapaikka peltojen keskellä Tyrnäväjoen varrella ja tarjoaa tilat jopa yli sadan hengen häille. Tällaisia paikkoja ei ole kovin montaa Oulun seudulla tai edes lähialueilla.

Näin kuvaajan näkökulmasta Hannuksen Piilopirtti tarjoaa hyvät puitteet myös hääpotrettien kuvaamiseen. Pirtin ympäristössä on monipuolisesti erilaisia kuvauspaikkoja ja sateen sattuessa myös sisätiloja sekä katettuja terasseja on runsaasti. Tässä pieni otos yhdestä tämän kesän hääpotrettisessiosta Hannuksen Piilopirtillä:

Studioni sijaitsee aivan Hannuksen Piilopirtin läheisyydessä ja olen kuvannut useat Piilopirtillä vietetyt häät. Tiedän siis hyvät kuvauspaikat ja pystyn tarjoamaan hääkuvauksen ilman matkakuluja. 

Mikäli pidät kuvaamistani kuvista ja etsit hääkuvaajaa taltioimaan tärkää päiväänne, lähetä minulle sähköpostia: harri@linnanjuhlakuva.fi Kuvaan häitä ympäri Suomea ja hinnastooni voi tutustua täällä.