Blogi - Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat ja muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Jättiläisenmaassa | Hääkuvaaja Kainuu ja Paltamo

Tänäkin vuonna suurin osa kuvaamistani häistä oli Oulussa, mutta mukaan mahtui myös muilla paikkakunnilla vietettyjä hääjuhlia. Yksi kesän mielenkiintoisimmista kohteista oli Jättiläisenmaa Paltamossa. 

Päiväni alkoi Ristijärven kirkosta, jonka jälkeen kuvasin hääpotretteja ja lopuksi taltioin hääjuhlan Jättiläisenmaassa. Päivittelin jo aiemmin, miten paljon tälle kesälle sattui sadepäiviä viikonlopuille. Näissäkin häissä sade laittoi monta suunnitelmaa uusiksi, mutta siitä huolimatta kaksi sydäntä saivat toisensa. 

Olen taltioinut häitä vuodesta 2007 ja rakastan työtäni edelleen. Jos haluat minut taltioimaan hääpäiväänne, niin lähetä sähköpostia: harri@linnanjuhlakuva.fi

Häävalokuvauksen ohella tarjoan myös häiden videointa. Myös ilmakuvaus onnistuu. Kysy tarkemmin!

Puolivuotiskuvat | Lasten studiokuvat

Hyvin moni muistanee oman yksivuotiskuvan. Sen, joka on siellä vanhempien ja isovanhempien kirjahyllyssä. 1v-syntymäpäivä onkin ollut aikaisemmin varmasti se kaikkein tyypillisin hetki, kun lapsi on viety valokuvaamoon. Yksivuotiskuvat ovat suosittuja yhä edelleen, mutta niiden lisäksi vanhemmat otattavat nykyään myös newborn-kuvia (alle kaksiviikkoisen) sekä puolivuotiskuvia.

Nykyisin ei välttämättä mennä aina studioon, vaan kuvaaja saatetaan tilata myös omaan kotiin. Tämä on varmasti helppo vaihtoehto varsinkin vastasyntyneen vauvan kuvauksissa. Tässä muutama puolivuotiskuva, jotka kuvasin studiollani Tyrnävällä.

Puolivuotias vauva ei vielä kauheasti tee mitään ja studio on ympäristönä hyvin pelkistetty. Siksi käytän pienten lasten kuvauksissa yleensä jotain rekvisiittaa, jota studioltani löytyy. Kuvaukseen voi tuoda myös vauvan omia tavaroita, kuten unilelun tai viltin. Lisämausteen kuviin saa, mikäli vauvan pukee hauskasti.

Lähetä sähköpostia harri@linnanjuhlakuva.fi mikäli haluat varata kuvausajan omalle lapsellenne. Teen kuvauksia studiollani Tyrnävällä sekä asiakkaideni kotona noin 50 kilometrin säteellä Oulusta.