Blogi - Hääkuvaaja Oulu

Häät, valmistujaiset, ylioppilaskuvat, ristiäiset, rippikuvat. Valokuvaaja Harri Rauhanummen blogi.

Häät Hannuksen Piilopirtillä | Dokumentaarinen hääkuvaus

Teatrian tilojen purkamisen jälkeen minulla on jälleen oma valokuvastudio. Uusi studioni avautui elokuussa 2015 ja sijaitsee Tyrnävällä, aivan Hannuksen Piilopirtin vieressä. En varsinaisesti tee hääkuvauksia studiolla, koska miljöökuvat antavat paljon enemmän mahdollisuuksia hääpotretteihin. Huonon ilman sattuessa studioni voi kuitenkin toimia varasuunnitelmana, mikäli vietät häitäsi Tyrnävällä.

Nämäkin häät vietettiin Hannuksen Piilopirtillä, mutta potretit kuvasimme Oulun keskustassa Ainolan puistossa jo hyvissä ajoin ennen hääjuhlan alkamista. Itse asiassa päivä alkoi jo meikkauksen sekä kampauksen kuvaamisella Parturi-kampaamo Divassa. Sen jälkeen kuvasin vielä morsiamen pukeutumista ennen hääpotretteja. Pitkän päivän aikana kuvia kertyi sen verran paljon, että parempi oikeastaan siirtyä hääpäivän tarinaan kuvien kautta.


Perhekuvauspäivä Ainolan puistossa | Valokuvaaja Oulu

Ainolan puisto ei esittelyjä kaipaa ja on varmasti yksi Oulun suosituimmista kuvauspaikoista. Olen kuvannut Ainolan puistossa hääpotretteja, rippikuvia, ylioppilaskuvia, mallikuvia, valmistujaiskuvia sekä erilaisia lapsi-, sisarus ja perhekuvia. 

Tässäpä yksi viimeisimmistä perhekuvaustuokioistani Ainolan puistossa.

Jos haluat ikuistaa teidän perheenne ja saada kivoja muistoja perhe-albumiin, ota yhteyttä sähköpostilla harri@linnanjuhlakuva.fi

Teen kuvauksia asiakkaideni kotona ja miljöössä (Oulu + lähialueet) sekä kotonani Tyrnävällä maalaismaisemissa. Kotona minulla on myös valokuvastudio jos haluat perinteisemmät studiokuvat. Tarjoan myös studiokuvauksen ja ulkokuvauksen yhdistelmää Tyrnävällä. Kysy lisää!

Lapsi- ja perhekuvausten hinnat ovat pääsääntöisesti 150€ - 300€ välillä paketin laajuudesta riippuen. Studiokuvaus on edullisempi kuin miljöökuvaus ja hintaan vaikuttaa myös kuvattavien lasten, lemmikkien ja aikuisten määrä.

Ota yhteyttä ja annan sinulle tarjouksen.