Blogi

Häät, valmistujaiset, ylioppilaskuvat, ristiäiset, rippikuvat. Valokuvaaja Harri Rauhanummen blogi.

Ylioppilaskuvaus, valokuvaaja Oulu

Kevät ja alkukesä on monien juhlien aikaa. Varaa itsesi näköinen ylioppilaskuvaus / valmistujaiskuvaus ja saat kauniit valokuvat muistoksi juhlasta.

Lähetä minulle sähköpostia moi@linnanjuhlakuva.fi jos haluat varata kuvauksen. Teen ylioppilaskuvauksia Oulussa sekä lähikuntien alueella. 

Ylioppilaskuvausten hinnat 90€ - 150€ kuvausten paikasta, kestosta ja kuvamäärästä riippuen. Kuvat saat itsellesi vapaaseen käyttöön digitaalisessa muodossa.

 

 

Hääkuvaaja Helsinki, Hääpotretit Mustikkamaalla

Huibin otti minuun yhteyttä ja kertoi, että heillä on toiveena hääpotretit lähellä luontoa. Kuviin haluttiin metsää, rannikkoa, hiekkaa ja saaristoa. Toiveiden pohjalta ehdotin Mustikkamaata, josta löytyi kaikkia toivottuja elementtejä. 

Niinpä kuljimme ympäri saarta kuvaten hääpotretteja useissa eri paikoissa. Kävimme kuvaamassa muutamia kuvia myös Mustikkamaalla sijaitsevan Ravintola Alian sisätiloissa. Nopeasti vaihtuva sää teki kuvauksesta tavallista haastavamman. Tuuli kuljetti pilviä nopeaa ja sopiva pilviverho vaihtui useasti suoraan auringonpaahteeseen ja lopuksi saimme vielä vesisateenkin niskaamme. 

Kaikesta kuitenkin selvittiin ja saimme monipuolisen lajitelman hääpotretteja. Itse häät vietetään vasta syksyllä Kiinassa.  

Location: Mustikkamaa / Ravintola Alia